decembrie 6, 2022

Update: accident la Panic. Patru mașini implicate, o fetiță de 3 ani a ajuns la spital

O fetiță de 3 ani, din comuna Bobota, pasageră pe bancheta spate în cel de-al doilea autoturism implicat în accidentul de la Panic, a fost rănită ușor, fiind transportată la o unitate medicală pentru investigații. Fetița nu a fost fixată în scaun auto, iar în urma impactului a suferit leziuni.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Sălaj, tamponarea celor patru autoturisme a avut loc la ora 14:40, pe Drumul Național 1F , în localitatea Panic, cauza impactului fiind nepăstrarea distanței corespunzătoare între autoturisme.

”Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că o tânără de 20 de ani, din comuna Coșeiu, în timp ce conducea un autoturism pe sectorul de drum sus-menționat nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul din fața sa, cu care a intrat în coliziune, proiectându-l într-un alt autovehicul. Acesta din urmă a fost proiectat, de asemenea, într-un alt autoturism care circula în aceeași direcție.

În urma evenimentului, o fetiță de 3 ani, din comuna Bobota, pasageră pe bancheta spate în cel de-al doilea autoturism, a fost rănită ușor, fiind transportată la o unitate medicală pentru investigații. Acesta nu era fixată în dispozitiv special de retenție.

Niciunul dintre conducătorii auto implicați în accident nu consumaseră alcool. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili, cu exactitate, cauza și împrejurările producerii evenimentului rutier”, precizează Ioana Rus, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că patru autovehicule au fost implicate într-un accident pe DN 1F Zalău – Carei, în zona localității Hereclean, județul Sălaj.

Circulația rutieră s-a derulat cu dificultate de la ieșire din Zalău, spre Hereclean, pe un singur fir.

Este al doilea accident în lanț în decurs de o săptămână. Ultimul a avut loc în urmă cu câteva zile, în fața Casei Județene de Pensii Sălaj.

Sursa video: Radare Sălaj 🚓🚔

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *