februarie 9, 2023

Update: Accident cu victime pe DN1H, la ieșire din Zalău

Nouă persoane, pasageri în trei autoturisme, au fost implicate în accidentul care a avut loc în această după-amiază pe DN 1H, la ieșirea din Zalău spre Hereclean. Potrivit ISU-SMURD Sălaj, patru din cele nouă persoane erau copii.

”Marţi după masă, pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină la un eveniment rutier cu 3 autoturisme implicate care a avut loc la ieşirea din municipiul Zalău spre Panic.
Pompierii au acţionat pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, iar echipajele medicale au asistat persoanele implicate rănite.

În accident au fost implicate nouă persoane (cinci adulţi şi patru copii) dintre care trei adulţi au necesitat transport la Upu Smurd Zalău”, se arată în comunicatul ISU-SMURD Sălaj.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informa că trei autoturisme au fost implicate într-o coliziune pe DN 1H, la ieșirea din Municipiul Zalău către localitatea Hereclean, județul Sălaj. Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 18.20.

În urma impactului, trei persoane rănite primeau îngrijiri medicale în ambulanță, la fața locului, la momentul publicării informației pe site-ul oficial al IGPR. Circulația a fost oprită în ambele sensuri aproximativ o oră.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut