Unirea Mirsid a facut scor la Crasna

Unirea Mirsid a facut scor la Crasna

Desi la prima vedere, formatia antrenata de Mihai Bode parea sa aiba o deplasare mai dificila la Crasna, pâna la urma a fost un joc la discretia fostei campioane, care a câstigat la sapte goluri diferenta, într-un meci în care Ciprian Pavel a marcat de cinci ori

rn

Din favorita la câstigarea campionatului, Unirea Mirsid are acum a treia sansa si pâna sa astepte pasii gresiti ai contracandidatelor, formatia antrenata de Mihai Bode a reusit doua victorii categorice.
Dupa 22 – 1 cu CS Hida, Unirea Mirsid s-a impus cu 8 – 1 si în deplasarea de la Crasna.Desi se anunta un joc mai strâns, în fata unei echipe incomode si ambitioase, pâna la urma, gruparea condusa de Calin Bereschi a avut o misiune extrem de usoara în obtinerea celor 3 puncte. Înca din minutul 13, s-a facut 0 – 1, dupa reusita lui Ciprian Pavel, iar tot în prima parte a reprizei a mai marcat si Razvan Sabou.
CS Crasna a încercat sa revina, dar elevii lui Marius Muntean nu si-au prea creeat ocazii. Cei care au marcat au fost tot oaspetii, iar pe final de repriza, Ciprian Pavel a fost de neoprit. În doar 15 minute, talentatul jucator a înscris de trei ori, astfel ca la pauza, zarurile erau aruncate, având în vedere ca tabela arata 0 – 5.
Recitalul echipei antrenate de Mihai Bode a continuat si în partea secunda, iar acelasi Ciprian Pavel si Maior Istvan au dus scorul la 0 – 7. Abia la acest scor, CS Crasna a marcat dintr-un penalty, transformat de catre Mihai Gaidos, dar pâna la final, Unirea Mirsid a mai strapuns poarta adversa, iar cu 5 minute înainte de final, Radu Blaga a facut 1 – 8.
Sa mai spunem ca dupa cele 5 goluri marcate la Crasna, Ciprian Pavel a urcat pe primul loc în clasamentul golgheterilor cu 41 de goluri.
“Sincer, nu ma intereseaza titlul de golgheter. Ma bucur în primul rând ca am câstigat si ca ne-am revenit dupa o perioada mai nefasta. Mai sunt cinci etape si speram sa câstigam toate meciurile”, a spus golgheterul Ciprian Pavel.
Pâna la derby-ul cu Rapid Jibou de sâmbata viitoare, Unirea Mirsid pare a avea un meci relativ usor în urmatoarea runda, pe teren propriu cu Olimpic Bocsa.

rn

Articol realizat in colaborare cu Sportul Salajean

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *