septembrie 26, 2022

Uniforme la CNSB

Cel putin asa spera initiatorii acestui proiect, cei din Biroul de imagine al colegiului.
In urma unei intrevederi in plen, cu parintii elevilor din clasele IX-XI, la inceput de an scolar si a unui sondaj de opinie realizat in randul acestora, s-a hotarat introducerea de uniforme la trei sferturi din elevii colegiului. Cu un procent zdrobitor de 61% pentru, initiativa a trecut de votul parintilor si spera sa se concretizeze cat mai curand.
Bineinteles ca opiniile sunt pro si contra, mai ales ca pe unii dintre elevi nu ii incanta ideea de a se imbraca la fel ca ceilalti colegi si de a nu se impune prin tinuta mai mult sau mai putin pretentioasa sau scumpa, dar majoritatea a considerat ca ideea este una buna, atat din punct de vedere al decentei elevului in timpul orelor de curs cat si a eliminarii timpului pierdut in fiecare dimineata, in fata oglinzii pentru alegerea tinutei, mai ales de catre domnisoare. Nu numai parintii au fost de acord cu introducerea uniformei, ci, spre surprinderea initiatorilor, chiar toti elevii din anumite clase.
Pana in momentul de fata, aproape toti elevii au constientizat faptul ca uniforma va deveni si un simbol al liceului care le confera individualitate in raport cu colegii lor de la celelalte institutii de invatamant din judet.
Asadar, elevii de la, uniforme si tocmai de aceea, firmele interesate de contract sunt invitate sa contacteze secretariatul colegiului pentru mai multe detalii privind acest proiect.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.