Dragi enoriasi ai Bisericii BETEL de pe strada Mihai Eminescu din Zalau, va scriu aceste randuri cu revolta In suflet, dar nu cred ca tacand vom rezolva o problema care pentru noi, locuitorii de pe strada Mihail Eminescu, este deranjanta.
In seara zilei de 6 ianuarie, circuland pe aceasta strada, Intorcandu-ne acasa cu masina, dupa o zi obositoare, pur si simplu am fost nevoiti sa oprim In fata bisericii pentru ca nu ni s-a mai permis trecerea mai departe pe un drum PUBLIC! Masina dupa masina iesea din curtea bisericii. Pe langa acestea, puhoi de pietoni pe mijlocul drumului. Masinile parcate si pe stanga si pe dreapta drumului blocau circulatia pe singurul sens de mers.
Am inteles ca Pastorul acestei biserici a facut eforturi sa amenajeze o parcare destul de Incapatoare, tocmai pentru a evita astfel de situatii, dar din pacate nu se vede nici o Imbunatatire. Poate ar trebui sa va si Invete sa parcati masinile ordonat!
Dar cu cei care merg pe jos ce s-ar putea face? Inteleg ca nu aveti trotuar, este un inconvenient si pentru noi, cei care locuim In zona, dar asta nu Inseamna ca trebuie sa circulati cate 5 pe mijlocul drumului! Mai mult, daca cineva va face semn sa va trageti mai pe margine, nici nu va sinchisiti. De limbaj nu mai vorbesc.
Dragi enoriasi ai Bisericii BETEL, CAND AVETI DE GAND SA VA COMPORTATI CIVILIZAT? Este Intrebarea pe care v-o pun cetatenii care locuiesc pe aceasta strada.
Cred ca totusi exista bunavointa din partea voastra si ca veti Incerca pe viitor sa va CIZELATI COMPORTAMENTUL!