februarie 5, 2023

Unde v-a fost capul, fetelor?

Formatia pregatita de Gheorghe Tadici si Sorin Radulescu, HC Zalau a pierdut duminica, pe teren prorpiu, in fata echipei Cetate Deva cu 26-27, la pauza 10-13, intr-o partida din etapa a XIII-a a Ligii Nationale la handbal feminin.
Cu o sala plina, handbalistele au evoluat foarte prost nereusind sa se ridice la asteptarile publicului, care a creat o atmosfera incendiara. Fetele au vrut dar n-au putut, presiunea meciului a fost mai mare decat dorinta lor de a invinge.
Pentru HC Zalau au evoluat: Mirela Nichita, Mihaela Smedescu, Adriana Holhos (10 goluri), Dana Babeanu (5), Georgiana Coadalata (5), Alina Czeczi (4), Mihaela Ivan (2) Cristina Clocza, Mihaela Viscreanu si Alina Teodorescu.
Cetate Deva: Carmen Cartas (11 goluri), Garipova Gulmara (7), Mucsi Zsuzanna (3), Maria Bardac (2), Melinda Toth (2), Alina Sovar (1), Zsanet Borbely (1)

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut