septembrie 23, 2023

Unde sunt frumoasele Zalăului?

0

Reprezentanţii FashionTV au eşuat in incercarea de a găsi viitoare modele din Zalău.
23 de zălăuance frumoase au vrut să dovedească cu sunt şi deştepte şi au răspuns provocării lansate de scouterii FashionTV. Blonde, brunete şi şatene au venit să vadă “cum stă treaba”, cum zicea una dintre participante, la castingul organizat vineri de FashionTV.
Specialiştii in descoperirea de noi frumuseţi s-au oprit pentru cateva ore in Zalău pentru a selecta fete care ar putea urma o carieră in industria modei şi a frumuseţii. Inainte de a-şi muta caravana la Zalău, aceştia şi-au trimis “spionii”, adică o echipă de scouteri, formată din două fete, care pe parcursul a două zile au avut misiunea de a ochi frumuseţile zălăuane şi de a le convinge să facă un prim pas inteligent spre industria frumuseţii, participand la castingul de vineri.
Abordand-le pe stradă sau in curtea liceului, scouterii au reperat vreo 80 de frumuşele, insă in ziua preselecţiei doar 23 de curajoase, de varste curpinse intre 16 şi 20 de ani, au venit să-şi etaleze calităţile. Punctuale s-au dovedit a fi doar 15 fete, ca pe parcursul desfăşurării preselecţiei să mai apară cate o intarziată doritoare să defileze, spre dezamăgirea organizatorilor, care se intrebau unde sunt frumoasele Zalăului. După o scurtă instruire, frumuşelele au fost invitate să “facă podiumuri” şi să pozeze. Cu stangăcie şi tremurand de emoţii, sau poate datorită frigului tomnatic, fetele au scăpat de haine, incurajate de organizatori, defiland şi pozand in costume de baie, sub ochiul critic al Talidei Moreli, organizatoarea evenimentului. Mai curajoase s-au dovedit liceenele.
Deşi fetele s-au străduit, zambind chiar forţat doar- doar or da bine in poză, la finalul preselecţiei Talida Moreli nu a părut foarte incantată de ceea ce a găsit la Zalău. Nicio fată nu a impresionat-o in mod deosebit.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut