ianuarie 29, 2023

Nerespectarea regimului legal de viteză, neacordarea de prioritate pietonilor și vehiculelor, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, depăşirile neregulamentare, dar și transportul de persoane, sunt acţiunile desfăşurate de poliţiştii rutieri în perioada 30 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022.

Pe linie de viteză, aparatele radar din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj vor fi amplasate atât în municipiu și orașe cât și pe drumurile naționale și județene.

În municipiul Zalău vor fi amplasate radare pe Bulevardul Mihai Viteazul, strada Gheorghe Doja și strada 22 Decembrie 1989.

În Şimleu Silvaniei vor fi radare pe strada Gheorghe Lazăr, dar şi pe DN 1H: localităţile Pericei-Vârșolț, precum şi pe porţiunea de drum Şimleu Silvaniei – Nuşfalău – Ip.

În Jibou, radarele vor fi amplasate pe strada 22 Decembrie, strada Odorheiului, pe DN 1H: localităţile Var-Surduc-Ciocmani, dar şi pe DN 1G, în localităţile  Bălan-Chechiș-Gâlgău Almașului şi Tihău.

Totodată, poliţiştii de la rutieră vor amplasa aparatele radar şi pe DN 1F: Românaşi – Poarta Sălajului – Sutoru – Zimbor, pe ruta Sălăjeni – Sărmăşag – Bobota – Zalău – Mirşid, dar şi pe DN 1C, localităţile Ileanda – Glod – Bârsău Mare – Gâlgău – Căpâlna.

Mare grijă la respectarea regimului legal de viteză trebuie să aibă şi cei care vor circula pe drumul judeţean 108 G: Crasna – Cizer.

De asemenea, poliţiştii vor acţiona şi cu aparatul radar TruCam pe DN 1F, pe sectoarele de drum Zalău-Bobota şi Zalău-Sâncraiu Almaşului.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut