februarie 6, 2023

Directia Patrimoniu a acordat 15 avize pentru comercializarea martisoarelor in municipiul Zalau. Potrivit Manuelei Ghiurutan, purtatorul de cuvant al Primariei Zalau, avizele s-au acordat in principal pentru perioada 23 februarie – 1 martie. Dar exista si comercianti care vor vinde martisoare pana in 8 martie inclusiv.
Zonele de interes, in care zalauanii vor gasi produsele specifice zilelor de 1 si 8 martie, sunt: Pieta Agroalimentara, zona Perla, statia de autobuz de la Spitalul Judetean, Bradet – statia de autobuz (Codiflor), Astralis si Piata Iuliu Maniu. Pentru terenul inchiriat, comerciantii platesc o taxa care variaza, in functie de zona solicitata, intre 2 lei si 2,5 lei pentru un metru patrat, pe zi.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut