Unde aruncam manusile si masca dupa folosire?

Foarte multi cetateni din Zalau sunt nedumeriti si nu stiu ce sa faca daca au folosit masca si manusile de protectie. Un cetatean din Zalau a confirmat ca a sunat la una din firmele colectoare de deseuri de pe raza municipiului Zalau si a putut constata cu mahnire ca nu se poate lua legatura telefonica deoarece , conform robot cu nr. 0360100555 – nu este disponibil. Apelurile s-au efectuat in data de 30.04.2020, intre orele 12,30-12,50 . Cetateanul de la pubela continua :

rn

"Am apelat si la nr. 0269-210914, linie superioara, ocupata continuu. La interior telefon 0260-614120 int 148, telefonul suna in gol. Intr-un tarziu am sunat la Primaria Zalau , mi-a spus sa astept ca o suna pe C. de la firma, sa vada, deoarece nu au contract pe aceasta speta. Apoi a confirmat ceea ce credeam ca "deseurile de acest gen se depun odata cu celelalte deseuri menajere din apartamente in saculet si in pubelele din tarcuri. "

rn

Problema este ca firmele care colecteaza deseuri de toate genurile nu au afisat modul de rezolvare a spetei de mai sus cu mastile si manusile !
Nu este nici afisat la punctele de colectare aceasta noutate, mai mult locatarii din multe blocuri gasind vraiste , pungi desfacute, lacate sparte , deseuri diverse imprastiate la pubele. Totusi cei care colecteaza sunt oameni, cei care fac selectivitatea sunt oameni, deci masurile de instruire ar fi trebuit deja sa se regaseasca in fisa de instructaj, fiind pericol major de infectare. Mai mult, cei in cauza, ar trebui sa tina evidenta stricta a punctelor de colectare, ritmul de umplere, colectarea efectiva si starea tehnica a locurilor de colectare deseuri menajere, diverse, etc.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *