decembrie 3, 2022

Unda verde pentru 10 august. Primaria Capitalei a aprobat protestul

Organizator al manifestatiei este Tommy Tomescu Joul, reprezentant al Grupului de Actiune Civica Diaspora.
Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a declarat marti, 6 august 2019, ca face un apel la cetatenii care vor participa la mitingul de sambata, 10 august, sa protesteze in mod pasnic deoarece nu isi doreste sa revada violentele de la evenimentul de anul trecut.
"Nu as vrea sa fac analiza acum a ceea ce s-a intamplat pe 10 august anul trecut. Este o investigatie, nu pot ca ministru interimar al Afacerilor Interne, sa ma pronunt. in ce priveste 10 august, ziua de sambata, vreau va spun de pe acum nu fac decat un singur lucru, un apel catre toti cei care doresc sa protesteze, cei care se vor afla in diferite puncte din Capitala, sa protesteze in mod pasnic si sa nu uite niciun moment ca suntem stat european in care cetateanul are dreptul sa se exprime in mod liber", a declarat Mihai Fifor.
Potrivit acestuia, cetatenii nu vor fi impiedicati sa protesteze "pentru ca este un lucru firesc".
"Daca cetatenii vor sa protesteze, sa o faca. Le solicit celor care vor participa la proteste sa protesteze in mod pasnic, respectand legea si tot ce inseamna un astfel de protest. Nu ne dorim sa mai vedem ce am vazut anul trecut de 10 august", a mai spus Fifor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *