noiembrie 29, 2022

Una din cursele Transurbis suspendate mai primește o șansa

Directorul Transurbis, Dan Ruzici, spune ca va fi reintrodusa una din cursele la care s-a renunțat în luna octombrie a anului trecut, când au fost suspendate mai multe curse pe noua linii. La cererea mai multor calatori care merg spre Ortelec când se întorc de la schimbul doi, Dan Ruzici a spus ca autobuzul numarul 11 cu plecare la ora 22.16 din centru, anulat în octombrie, a fost repus în circulație pentru înca doua saptamâni. 

“Am reintrodus autobuzul numarul 11 de la ora 22 pentru ca sunt multe cereri de la calatorii pe aceasta linie. Reintroducerea este provizorie, pentru a mai putea analiza înca o data câți calatori frecventeaza zilnic aceasta cursa. Daca se va arata ca sunt mai mulți calatori care opteaza pentru aceasta cursa, o vom reintroduce definitiv, daca nu, în urmatoarea ședința de Conisliu Local, când vom stop_coloana stabili scoaterea celorlalte curse, o vom scoate și pe aceasta”, ne-a spus Dan Ruzici, directorul Transurbis.
Directorul Transurbis a declarat la începutul acestui an, pe 3 ianuarie, ca mai multe curse scoase cu titlu provizoriu la începutul lui octombrie pe noua linii de autobuz vor fi propuse Consiliului Local spre scoaterea definitiva. Lista completa poate fi vazuta în ediția noastra din 4 ianuarie sau pe site-ul Transurbis, tuz.ro.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *