noiembrie 27, 2022

Un zalauan intra in razboi cu Primaria pe motiv ca ia decizii lipsite de respect fata de contribuabil

Zalauanul Erno Kovacs este in razboi cu Primaria Zalau si isi varsa tot of-ul pe facebook, sa vada toata lumea nedreptatea care i se face. Primaria i-a refuzat autorizarea pentru a amplasa doua mese si o umbrela in fata unui mic local pe care il administreaza langa benzinaria Petrom din Porolissum. Nu facea el nici o mare afacere cu cele doua mese, vroia doar confort pentru clientii care fumeaza, sa poata sta afara pe scaun si sa nu fie nevoiti sa fumeze in picioare. Erno Kovacs se considera discriminat fata de alti administratori de localuri si a postat un mesaj pe facebook, in care explica de ce este nedreptatit.

In postarea lui, insotita de fotografii care exemplifica situatia, zalauanul arata ca motivul refuzului celor din Primarie este nejustificat si ca locul pentru masuta este departe de a incurca in vreun fel pietonii, pentru ca este departe de trotuar. Ca urmare, Erno intra la idei, pe care le si expune.
“Mi-au refuzat mafiotii de la Primaria Zalau sa scot o masa, doua pentru fumatori (…) sau probabil asteapta sa ma duc cu propuneri??? Niciodata nu le voi da mita, ei sunt obligati sa-mi dea dreptul meu cat timp cer ceva legal nu ilegal … o sa trebuiasca sa-mi dati un raspuns bine intemeiat. Mafiotilor, nu stiti decat sa luati mii de euro pentru o semnatura??? Maaaa gunoaielor, asta nu este tara voastra sau orasul vostru particular, este orasul nostru, noi il tinem cu taxele si impozitele ce vi le dam, mai vreti spaga ??? Asteptati-ma ca vin sa va dau spaga, am sa va demasc, o sa lupt indiferent de timpul pierdut sau bani pierduti, am sa va urmaresc pas la pas si voi demasca toate abuzurile in functie pe care le faceti, asteptati-va sa dati socoteala la D.N.A. Bucuresti”, scrie pe facebook Erno Kovacs.

Unii pot scoate terase mari pe trotuar

Ca sa sublinieze ca este nedrept ca cererea lui a fost refuzata, Erno a postat mai multe fotografii cu exemple de locatii unde Primaria Zalau a aprobat amplasarea teraselor direct pe trotuar. “ncepand cu terasa Pizzeriei Nolbess, terasa Club 5 de la Galeriile Meses, terasa de la Imbiss, terasa de la Pizzeria Old Times, terasele de pe strada Simion Barnutiu vis-a-vis de Unitatea Militara si multe alte terase care sunt amplasate pe langa localurile de prin cartiere.

“Am cerut sa fiu lasat sa pun una, doua masute de plastic, nu ditamai terasa gen Noblesse sau Divino, etc, etc, cate sunt in Zalau. Normal am cerut si eu cinci metri patrati pentru fumatori si credeti-ma ca nu am cerut sa-mi dea pe trotuar, am cerut sa-mi dea langa bloc. Sunt discriminat”.
Iar zalauanul are dreptate. Reiese clar ca solicitarea lui nu era pe spatiul in care circula pietonii, iar in Zalau sunt cu duiumul etrase pe trotuare, in zone aglomerate.
Postarea a facut rapid multe vizualizari si subiectul a fost fost dezbatut intens, multi participanti la discutie dandu-i dreptate. Din postarile la nemultumirea lui Erno rezulta ca perceptia ublicului este ca angajati Primariei iau deciziile discretionar sau in functie de… spaga. “Bine ca pe asta de la Nobless il lasa sau pe aia de la Astralis, ca numa boschetari is acolo si toti drogatii in veci sunt acolo, ei actioneaza acolo unde nu trebuie, acolo unde trebuie nu actioneaza”; “Romania, tara tuturor posibilitatilor. Lasa ca monteaza toate tomberoanele in locuri de parcari. Asta nu obstructioneaza circulatia. Si raspunsul lor este ca toate vor fi daramate din zona aia, au trecut 6 ani. Toate sunt tot unde erau. A deranjat ala singurul. E de cascadorii rasului”; “N-are cum sa deranjeze circulatia, vorba vine daca le dai niste banuti de cateva sute de euro te lasa pana in drum”; “Ideea este foarte buna. Datoria lor este sa aprobe”, sunt cateva din comentariile la postarea lui Erno Kovacs.

Putina morala pentru autoritatea locala

Atasat postarii lui, Erno Kovacs a pus si doua fotografii cu raspunsul Primariei Zalau, semnat de primar, secretar si de arhitectul sef din Primarie, in care i se aduc argumentele pentru care nu i se da voie sa scoata doua mese pe spatiul public.
“Atata timp cat va bateti joc de noi cetatenii acestui oras veti avea de dat socoteala, incalcati legile statului roman zilnic si faceti abuz in functii minut la minut, ne-am saturat de voi, mafiotilor, credeti ca sunteti Dumnezeu daca aveti o functie? Nuuuuu. Sa va intre bine in cap, noi suntem sefii vostri, voi sunteti pusi acolo de noi ca sa gospodariti acest oras, nu sa va bateti joc de noi sa ne calcati drepturile in picioare. Atentie mare ca noi nu mai rezistam asa sa ne fraieriti pe fata”, scrie zalauanul nemultumit pe facebook.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *