ianuarie 28, 2023

Un zalauan a murit in fata Spitalului Judetean

Un barbat de 51 de ani, cu domiciliul in Zalau, in cartierul Paci, a murit subit azi in jurul orei 15.00 in parcul din fata Spitalului Judetean de Urgenta Zalau.

Un echipaj al Ambulantei, cu asistent medical, a intervenit la fata locului si a incercat manevrele de resuscitare, insa in zadar.

Deoarece echipajul cu medic al Ambulantei din Zalau era plecat cu un caz la Cluj, cei de la fata locului au cerut ajutorul managerului Serviciului de Ambulanta Salaj, Remus Balanean, care este medic.

Ajuns la fata locului, medicul nu a putut insa decat sa constate decesul. Barbatul facuse stop cardio-respirator.

Managerul Ambulantei a anuntat Politia prin apelul de urgenta 112, conform procedurii.

Politia a venit la fata locului si a demarat cercetari pentru a afla cauza si imprejurarile in care barbatul a murit.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut