Un Volkwagen a ars complet la Crasna

0
163

Ieri dimineata, in jurul orei 8.10, Sectia de pompieri Simleu Silvaniei si Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al localitatii Crasna au intervenit la un incendiu izbucnit la un autoturism aflat pe strada Ratin, din localitatea Crasna. Incendiul a avut loc la un autoturism marca Volkwagen Golf, de culoare visinie, inmatriculat in Cluj. Proprietarul, un barbat din Crasna, a anuntat prin apel la 112 incendiul. In masina, stationata in fata casei, nu se afla nimeni. O autospeciala cu apa si spuma a stins incendiul. Cauza probabila de incendiu a fost un scurtcircuit de la un conductor sau cablu electric defect, autoturismul arzând în proportie de 90 la suta. Proprietarul nu a reusit sa salveze nici macar actele masinii. In momentul in care a deschis portiera, incendiul a luat o amploare mai mare. Interventia a durat aproximativ 10 minute, dupa care incendiul a fost lichidat. stop_coloana

 

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.