Un vis implinit

Au trecut ani de zile in care multi copii din cartierul Dumbrava Nord au venit la gradinita la parterul blocului B4. A fost bine si asa. In salile mici, dar cu jucarii frumoase si imagini din povesti, cu care doamnele educatoare s-au straduit sa faca atmosfera cat mai placuta, copiii au facut primii pasi spre scoala. Uneori se intrebau: “De ce nu avem si noi o gradinita mare si frumoasa asa cum au alti copii?”
Pe parcurs, “o gradinita noua” a devenit un vis atat al educatoarelor, cat si al copiilor. Mai aveau nevoie de Zana Buna sau de Mos Craciun, care sa le implineasca visul. Acum putem sa spunem ca acest vis s-a implinit. In curand ne vom muta intr-o gradinita noua (in viitorul cartier ANL), cu sali mari si luminoase, cu spatii de joaca si multe jucarii.
Noi, educatoarele si copiii de la Gradinita cu Program Normal nr.14 multumim Primariei Municipiului Zalau, Inspectoratului Scolar al Judetului Salaj, constructorului, sponsorilor si tuturor celor care ne-au ajutat sa se implinim acest vis. Parinti si copii, ca asteptam in curand, cu mare drag, la noul local al gradinitei, din str.Viitorului, nr.3!

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *