noiembrie 27, 2022

Un tanăr de 19 ani din Şimleu a intrat cu viteză intr-o curbă pe drumul comunal 70 la Starciu şi a lovit in lateral microbuzul

O ciocnire gravă între un autoturism şi un microbuz a avut loc vineri (13 noimenbrie) în Stârciu, pe drumul comunal 70, accidentul soldându-se cu rănirea a şase persoane, transportate la Urgenţa Spitalului Judeţean de trei ambulanţe şi o maşină SMURD.
Un tânăr de 19 ani din Şimleu Silvaniei care conducea un Audi A 4 nu adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a intrat pe contrasens şi a lovit din lateral microbuzul care efectua o cursă regulată. Impactul a fost violent, pe carosabil fiind imprăştiate pe o distanţă mare resturi ale maşinilor, motorină şi ulei.
Microbuzul, marca Volkswagen Transporter, era condus de un bărbat din Zalău, de 61 de ani, iar poliţia precizează că acesta avea asupra lui toate documentele care arată că efectua cursa de persoane în deplină legalitate.
La faţa locului au sosit două ambulanţe stop_coloana de la staţia din Crasna şi o ambulanţă de la Zalău. Acestea au preluat cinci răniţi, pe cei doi şoferi şi trei femei. O salvare SMURD a preluat o femeie în vârstă de 45 de ani. Toate victimele accidentului au fost transportate la Urgenţa din Zalău, iar surse medicale spun că nu sunt în pericol, nefiind vorba de traume grave.
La locul accidentului a fost solicitat şi un echipaj de pompieri pentru a înlătura resturile maşinilor implicate în accident şi pentru a curăţa carosabilul de uleiul şi motorina scurse din acestea.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *