septembrie 30, 2022

Un tanar jibouan este protagonist in show-ul Exatlon Romania 2

Un tanar jibouan este protagonistul foarte cunoscutei emisiuni de pe Kanal D – show-ul Exatlon Romania 2. Este vorba de Doru Mesesan, care joaca si in filmul Zalmoxis, ce va avea premiera in noiembrie 2019. Doru este cofondator al Asociatiei de reconstructie istorica Geto Dacii Asamensis Jibou, cu care a facut furori in aceasta vara la diferite festivaluri din tara si din Europa, inclusiv la Untold. 

rn

Provocarea vietii a inceput pentru jibouanul Doru Mesesan. Il vom putea urmari incepand cu miercurea viitoare, de la 19:30, in showul momentului in lume, Exatlon Romania 2, la Kanal D. "Numaratoarea inversa a inceput. Razboiul este aproape. Faimosilor, o sa fiti distrusi!", e strigatul de amenintare spus raspicat de Doru in clipul de prezentare, in care puteti vedea întreaga echipa a Razboinicilor.
Doru se afla deja in Republica Dominicana. Peisajul este unul idilic, dar incercarile de acolo sunt foarte dure. Nu are acces la telefon sau internet, nu poate comunica cu familia sau apropiatii (decat daca echipa lui va castiga jocurile de comunicare) si va trebui sa lupte si pentru mancare. Asa ca noi, prietenii lui Doru, va vom tine la curent cu evolutia lui in competitie. Suntem siguri ca va face o figura frumoasa. Sambata, Doru a intrat in cusca cu lei din Republica Dominicana si a facut fata celor mai dificile situatii, pentru ca e puternic si sigur pe el. Asa il stim cu totii pe dacul nostru si asa va ramane. Cine il sustine si crede in sansele lui, dati SHARE la postare pe facebook.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.