Un tânăr de 22 de ani, cu origini în Șimleu Silvaniei, își caută părinții biologici

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, care locuiește acum în Ungaria, își caută familia biologică. Din informațiile pe care le are, părinții și bunicii săi au avut domiciliul în Șimleu Silvaniei.

Mesajul tânărului este postat pe pagina “Copiii niciodată uitați ai României”, o comunitate online a copiilor adoptați din România.

“Salutări tuturor! M-am născut în anul 2002 în Ungaria, Budapesta, districtul VIII (sectorul). Doresc ca prin intermediul acestei pagini să-mi găsesc familia biologică.

Din actele ce dețin reiese că numele meu la naștere a fost TODORAN TIHAMÉR, iar numele mamei mele TODORAN BRIGITTA, pe atunci cu domiciliul în ȘIMLEU SILVANIEI, județul Sălaj. Numele bunicii din partea mamei este ELEKES ANNA MARIA, iar al tatălui DIMA JOZSEF, mama tatălui ILONA FURUS.

La foarte puțin timp de la naștere am fost dat spre adopție. Pe atunci ambii mei părinți au venit la muncă în Ungaria, nu se știe dacă au rămas acolo sau dacă s-au mai întors înapoi în județul Sălaj.

Vă rog să DISTRIBUȚI anunțul meu, cât mai mult posibil, poate așa o să ajungă și la părinții mei. Dacă cineva îi recunoaște, vă rog să lăsați un mesaj acestei pagini. Vă mulțumesc!”, este mesajul postat de tânăr în mediul online, în încercarea de a-și găsi familia biologică

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *