Un tanar care a cotonogit un barbat a incasat-o la randul lui dupa numai cateva ore

5
2463
Un tanar care a cotonogit  un barbat a incasat-o la randul  lui dupa numai cateva ore

Putin a lipsit ca agresorul din primul scandal sa dea nas in nas la spitalul din Jibou cu cel pe care l-a batut putin mai devreme

Jandarmii din cadrul Plutonului Jibou au fost sesizati in zorii zilei de marti, 14 mai, ca un barbat de 37 de ani a fost victima unei agresiuni. Verificarile facute de jandarmi au scos la iveala ca victima a fost lovita cu pumnii si picioarele de un barbat de 26 de ani cu o seara inainte, adica luni, 13 mai, pe la ora 21.00. 

Totul se intampla pe strada Stejarilor, intre oameni cu domiciliul in Jibou, spun jandarmii. Si mai spun ca agresiunea a avut loc pe fondul unui conflict mai vechi intre cele doua persoane. Dar si ca pe parcursul noptii victima a avut nevoie de ingrjiri medicale, fiind transportata la Spitalul Orasenesc Jibou.
Odata faptele constatate, jandarmilor nu le-a ramas decat sa intocmeasca actele de sesizare privind savârsirea infractiunii de „Lovire sau alte violente”, conform Art. 193 Cod Penal, acte ce au fost inaintate Parchetului de pe lânga Judecatoria Jibou pentru continuarea cercetarilor.
Numai ca in aceeasi zi de marti, 14 mai, la nici trei ore de la primul apel pentru scandal pe Stejarilor, jandarmii sunt din nou anuntati prin 112, la ora 10.20, ca pe strada Stejarilor are loc o alta agresiune. Fuga la fata locului, unde jandarmii constata ca un barbat de 40 de ani, impreuna cu o femeie de 32 de ani, ambii din Jibou, au lovit cu pumnii si picioarele un barbat de 26 de ani. Adica pe nimeni altul decat tanarul agresor care cu o seara inainte l-a cotonogit pe barbatul de 37 de ani. Spun jandarmii ca bataia i-a fost aplicata tanarului "pe fondul unui conflict mai vechi". Asa se face ca agresorul devenit victima a avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind necesara transportarea lui la Spitalul Orasenesc Jibou, pe unde a trecut cu putina vreme inainte si omul pe care el l-a batut..
Jandarmii au intocmit iar acte de sesizare privind savârsirea infractiunii de „Lovire sau alte violente”, conform Art. 193 Cod Penal, acte ce au fost inaintate Parchetului de pe lânga Judecatoria Jibou pentru continuarea cercetarilor. Ca asta fac frecvent jandarmii pe strada Stejarilor din Jibou.

COMENTARII

  1. asteptam stiri despre bataia pe care o va lua la randul lor, barbatul de 40 de ani si femeia de 32 de ani. ce mai tuta/vura! Ca la mine la Jibou, ... nicari!

  2. Cui pe cui scoate,banuiesc ce apare online apare si in ziar(tiparit ma refer),deci cine vrea sa citeasca ziarul de la chiosc va afla ca 2 sau batut si mai tarziu sau batut iara si pt asta a platit in jur de 2 lei,sa mentionam ca e vorba.de.2 tigani din jibou...bine ca nu a aparut ca si Breaking News....sau gen Soc in salaj sau Toata Romania e in lacrimi......

  3. Vai penibili sunteți. Și voi cu ziaru vostru da și politia asta de carton din jibou. Noroc cu băieții ăștia de la jandarmi da nici cu ăștia cu toți ca și din ei sunt care nu s cu toate țiglele pe casa

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.