Un singur dosar admis la concursul pentru postul de director la SCM Zalău

Primăria Zalău a anunțat, miercuri dimineața, rezultatele selecției dosarelor depuse în vederea participării la concursul privind ocuparea postului de director la Sport Club Municipal Zalău.

Au fost depuse două dosare, din care a fost admis unul singur. E vorba de dosarul nr 47273/14.06.2022, cu mențiunea că acest candidat trebuie să completeze dosarul de concurs cu originalul cazierului judiciar, cel mai târziu până la data desfăşurării primei probe a concursului.

Celălalt dosar depus, înregistrat cu nr 48885/17.06.2022, a fost respins pe motiv că “nu a prezentat actele în original în vederea verificării conformităţii copiilor cu acestea”.

Așadar, în cursa pentru postul de director al SCM Zalău pornește doar un candidat.

Din surse neoficiale, candidatul cu dosarul admis pentru etapele următoare ale concursului este Claudiu Bujor, fost director tehnic la Serviciul Județean de Ambulanță Sălaj în perioada 2012-2018. Este inginer de profesie și, de la alegerile locale din 2020, este și consilier local în cadrul Consiliului Local Zalău.

Este specializat în mașini unelte, informatică aplicată și programare, ingineria și managementul afacerilor în industrie și comunicare și relații publice. Acum ocupă funcția de inginer în cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Sălaj. Este un împătimit al fotbalului, dar și un mare suporter al HC Zalău.

Aceleași surse au declarat că dosarul respins aparține unei persoane din Cluj. Doru Țârle nu și-a mai depus dosarul de candidatură.

Proba scrisă este programată în 29 iunie, iar interviul, într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Este al doilea concurs organizat de Primăria Zalău pentru ocuparea funcției de director la Sport Club Municipal. La prima strigare, singurul candidat care și-a depus dosarul a fost Doru Marcel Țârle, actualul titular al acestei poziții. Potrivit comisiei care a analizat dosarul, Doru Marcel Țârle nu a făcut dovada îndeplinirii condiţiei referitoare la vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei de minimum 5 ani, condiție obligatorie pentru a putea candida pentru acest post. Prin urmare, dosarul său a fost respins, iar concursul care ar fi trebuit să se desfășoare în 31 mai s-a anulat.

Pentru concursul din 29 iunie, condițiile de participare au rămas aceleași. Doritorii trebuie să fie absolvenți de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental: Ştiinţa sportului şi educaţiei fizice; Ştiinţe sociale – ramura de ştiinţă – Ştiinţe economice sau Ştiinţe inginereşti, și să aibă o vechime în muncă și în specialitatea studiilor necesare de minimum 5 ani.

2 thoughts on “Un singur dosar admis la concursul pentru postul de director la SCM Zalău

  1. Interesanta schimbare, oare de ce nu mai indeplinea Marcel conditiile? sau ca “de obicei ” jocurile de culise isi spun cuvantul. Pacat ca ne schimbam cum bate vantul.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut