septembrie 30, 2022

Un singur candidat pentru postul de șef al Poliției Municipale

Un singur candidat s-a înscris la concursul organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj pentru postul vacant de şef la Poliția Municipiului Zalău.

Potrivit unor surse neoficiale, este vorba despre inspectorul de poliție Stelian Crăciun, cel care ocupă în prezent această poziție, prin împuternicire.

Concursul, care ar fi trebuit să aibă loc în data de 18 octombrie, a fost amânat până luna viitoare.

Potrivit anunțului publicat de site-ul IPJ Sălaj, concursul, care constă într-un interviu structurat pe subiecte profesionale, se va desfășura în data de 1 noiembrie 2021, începând cu ora 13.00, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Lista candidaturii validată/invalidată va fi publicată în data de 25 octombrie pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.