octombrie 4, 2022

Un șimleuan din doi a ales să stea acasă în ziua votului

Alegerile locale de duminică, 27 iunie, nu au stârnit prea tare interesul șimleuanilor. Mai puțin de jumătate dintre cei cu drept de vot s-au prezentat la urne, pentru a-și alege primarul.

Potrivit Autorității Electorale Permanente, prezența la vot a fost de 43,25 la sută. Din cei 13.481 cetățeni înscriși pe liste, s-au prezentat la urne 5.831.

5.729 de șimleuani au votat pe listele permanente și complementare, 92 au votat pe liste suplimentare, iar 10 au solicitat urna mobilă.

Cea mai ridicată prezență la vot a fost înregistrată la secția din Cehei – 53,78 la sută, urmată de secția de la Școala Gimnazială Horea – 50,15 la sută. Cea mai mică prezență – 37,35 la sută – s-a înregistrat la secția de votare de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.