octombrie 5, 2022

Un scurtcircuit la instalația electrică a distrus o casă din Poarta Sălajului

Sâmbătă noaptea spre duminică, o casă din Poarta Sălajului a ars aproape în totalitate din cauza unui scurtcircuit.

Incendiul a fost anunțat de proprietari la dispeceratul I.S.U.- Ambulanță, prin numărul de urgență 112, două echipaje de pompieri – unul de la Punctul de Lucru Sânmihaiu Almașului și unul din cadrul Detașamentului Zalău – intervenind pentru stingerea acestuia.

Potrivit biroului de presă al ISU ”Porolissum” Sălaj, incendiul se manifesta generalizat la casa de locuit.

”Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (scurtcircuit). Au ars acoperișul și podul casei pe circa 80 mp, au fost afectate camerele și o serie de bunuri din imobil. Din fericire, nu au fost înregistrate persoane rănite”, se arată în informarea de presă.

În acest weekwnd, misiunile pompierilor sălăjeni au vizat un număr de 46 de intervenții: cazuri medicale S.M.U.R.D., incendii, asigurare măsuri P.S.I. și alte tipuri de misiuni pentru protecția populației.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.