Un sălăjean la conducerea DNA Oradea

0
1290

Prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, Bogdan Chiş, a fost delegat ca procuror şef al Serviciului Teritorial Oradea din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), începând cu 1 februarie, printr-o decizie luată marţi de Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea domnului Chiş Bogdan Sergiu, prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, în funcţia de procuror şef al Serviciului Teritorial Oradea din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, începând cu data de februarie 2021, până la ocuparea funcţiei prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de şase luni”, se arată pe site-ul CSM.

Funcţia de procuror şef al DNA Oradea a devenit vacantă după ce fostul procuror, Felicia Popovici, şi-a dat demisia, începând cu 25 ianuarie, pentru a intra în concediu prenatal.

„În primul rând vreau să mulţumesc conducerii DNA pentru încrederea acordată prin nominalizarea mea pentru această funcţie. Este o onoare, dar şi o mare responsabilitate pentru mine. Va fi o misiunea grea dar sper ca la DNA Oradea să fie o activitate foarte bună, atâta timp cât voi fi la conducerea instituţiei”, susţine Bogdan Chiş.

Pe perioada delegării prim procurorului la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj la Oradea, instituţia de la care a plecat va fi condusă de prim procurorul adjunct Sorin – Emil Flonta.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.