Un salajean din patru „sta” pe Facebook

La o populatie de aproximativ 220.000 de locuitori, Salajul are 56.350 de utilizatori ai celebrei retele de socializare, Facebook. Practic, un sfert din populatia judetului este activa pe Facebook. Cel putin asta reiese din ultimele date Facebrands.ro, serviciul de monitorizare a paginilor de Facebook in Romania. Ce mai arata harta utilizatorilor Facebook? Ca Zalaul este pe locul 36 in topul oraselor cu cei mai ulti utilizatori de Facebook din tara.
Cei mai multi dintre utilizatorii Facebook din judetul nostru sunt din Zalau, unde sunt inregistrate 31.760 de conturi. Pe locul doi in clasamentul intocmit de Facebrands.ro se situeaza Simleu Silvaniei, cu 4.300 de utilizatori, urmat de Jibou, unde sunt inregistrati 3.280 de utilizatori, stop_coloanasi Cehu Silvaniei, cu 1.560 de utilizatori Facebook.
Crasna este comuna salajeana cu cei mai multi utilizatori de Facebook (1.320), urmata de Sarmasag, cu 1.120 de utilizatori, si Pericei, cu 540 de utilizatori. Febra socializarii a cuprins, desigur, si localitatile foarte mici. Uileacul Simleului are 120 de utilizatori Facebook, ca de altfel si Almas, Aghires, Lompirt sau Badacin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *