septembrie 30, 2022

Un salajean a reusit sa vanda fier vechi pe post de autoturism

Politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei Municipiului Alba Iulia l-au depistat marti, 17 iulie, pe un barbat de 43 de ani, din judetul Salaj, ca persoana banuita de comiterea unei infractiuni de înselaciune, fapta comisa în dauna unui cetatean din Alba Iulia. 

rn

Din datele Inspectoratului de Politie din Alba reiese ca salajeanul i-a vandut cetateanului din Alba Iulia, contra sumei de 3.500 de euro, un autoturism provenit din Germania. Asta prin februarie. În momentul în care cumparatorul a facut inspectia tehnica periodica (ITP) a autoturismului, a constatat ca acesta figura ca si casat, în tara de provenienta, în baza unui program de înnoire al parcului auto similar cu cel din Romania cunoscut drept "Rabla". Prin urmare, autoturismul nu putea fi înmatriculat în niciun stat membru al Uniunii Europene.
Fata de salajeanul de 43 de ani, cercetarile sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunii de înselaciune, spun politisti din Alba.

rn

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.