octombrie 7, 2022

Un pusti de 11 ani – suspectul politistilor in cazul unui furt de bani dintr-o masina din Zalau

Politistii care se ocupa de furturi auto, din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, au identificat un minor de 11 ani, banuit de comiterea unui furt comis in 24 mai, in Zalau.

rn

Un barbat din Zalau a sesizat Politia in 24 mai despre faptul ca i s-a sustras din autoturism portofelul în care se aflau diferite sume de bani (2.450 lei si 550 de Euro). Autoturismul se afla parcat pe strada Aleea Astrei, din municipu, iar geamul portierei dreapta spate era lasat deschis.
Verificarile politistilor au dus, a doua zi, la identificarea persoanei banuite de comiterea faptei, prejudiciul fiind recuperat în proportie de aproximativ 70 la suta.
S-a întocmit dosar penal pentru furt, iar politistii continua cercetarile pentru documentarea activitati infractionale si pentru recuperarea integrala a prejudiciului, transmite IPJ Salaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.