ianuarie 28, 2023

Un pompier aflat in timpul liber a salvat victimele unui accident rutier produs in Ciocmani

Sambata dimineata, Sectia de pompieri Jibou a fost solicitata sa intervina la un accident rutier petrecut in apropierea podului de la Ciocmani.

rn

Evenimentul a fost anuntat de catre colegul nostru plt.adj. Bakcsi Attila, care era in trecere la momentul producerii evenimentului, acesta a extras o victima din autoturism si a intreprins primele masuri pana la sosirea echipajelor.

rn

In urma evenimentului au rezultat doua persoane r?nite, una de sex feminin (de 41 de ani) transportat? de catre un echipaj SAJ la UPU SMURD Zalau, cea de-a doua de sex masculin ( de 22 de ani) care a fost transportat? de catre un echipaj SMURD la CPU Jibou.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut