februarie 9, 2023

Un politist salajean în finala competitiilor de atletism ale MAI

Un politist salajean s-a clasat printre primii la etapa finala a Campionatului National de Atletism si Cros al Ministerului Afacerilor Interne, desfasurata în perioada 12–15 iunie, în judetul Iasi, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean Salaj. Este vorba despre Agentul principal de politie Maxim Nicolae Dan, de la Serviciul pentru Actiuni Speciale.

rn

Politistul s-a înscris la proba de aruncare a greutatii (7,260 kg), la categoria pâna în 35 de ani, reusind, cu o aruncare de 11,83 m, sa ocupe locul II.
În aceasta etapa s-au întrecut peste 200 de reprezentanti ai armelor din minister, în competitii de cros, saritura în lungime si aruncarea greutatii.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut