Un polițist beat a rupt gardul de la poarta locuinței unei judecătoare. În mașină mai era un elev, aflat în practică

Un poliţist beat a provocat un accident joi dimineaţă, 7 martie, după ce a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în poarta şi gardul unui imobil.

Accidentul a avut loc pe o stradă din municipiul Turnu Măgurele.

”La data de 7 martie a.c., în jurul orei 08:00, Poliţia Municipiului Turnu Măgurele a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgenţă 112 despre producerea unui accident de circulaţie, pe strada Stadionului din localitate. Cercetările preliminare au indicat ipoteza că şoferul unui autoturism, bărbat în vârstă de 32 de ani, din Turnu Măgurele, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu porţile de acces şi gardul unui imobil, provocând distrugeri. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. Menţionăm faptul că bărbatul în cauză este poliţist şi se afla în timpul liber”, au transmis oficialii Poliţiei judeţene Teleorman.

Jurnaliştii locali notează că poliţistul, agent de ordine publică, se afla la volanul autoturismului personal, iar imobilul în gardul căruia a intrat aparţine unui magistrat.

În urma accidentului a fost deschis un dosar pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Potrivit explozivnews24.ro, în mașină se mai era un elev, aflat în practică la Poliția Turnu Măgurele. Persoanele implicate în accident au refuzat transportul la spital.

Sursa foto: explozivnews24.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *