Acesta a fost sloganul sub care a avut loc ieri, 26 februarie 2009, incepand cu ora 19,00, la Pensiunea “Bradet” din Simleu Silvaniei, manifestarea de suflet dedicata poetului basarabean Grigore Vieru, de la a carui moarte au trecut 6 saptamani. Activitatea a fost organizata de Clubul Copiilor Simleu Silvaniei si Asociatia Culturala “La fantana dorului”.
In cadrul activitatilor au avut loc un “Parastas” oficiat de un sobor de preoti, urmat de momente artistice sustinute de un grup de elevi de la Colegiul National “Silvania” Zalau – condus de prof. Ioan Ciocian si Ansamblul “Barcaul” din Simleu Silvaniei. Au participat cadre didactice, intelectuali din orasul Simleu Silvaniei, fete bisericesti si alti cetateni care au dorit sa-l omagieze pe marele poet si patriot roman nascut dincolo de Prut, cel care si-a pus intreaga viata unui mare ideal – Unirea tuturor romaniulor intre granitele firesti ale natiunii noastre.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut