septembrie 23, 2023

Un pahar de vin pentru 20 de ani de ajutor reciproc

0

Pensionarii membri ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Zalău au aniversat vineri 20 de ani de la infiinţarea Federaţiei Naţionale “Omenia” a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Romania.
Au ţinut să fie alături de pensionari, pentru a ciocni un pahar de vin in cinstea acestui eveniment, oficialităţile judeţului. După o scurtă incursiune prin istoria Federaţiei “Omenia” susţinută de Ioan Ivaşcău, preşedintele CARP Zalău, au fost acordate diplome de excelenţă reprezentanţilor autorităţilor locale, şi diplome de onoare membrilor şi colaboratorilor, in semn de mulţumire pentru sprijinul acordat pesionarilor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut