Un nou transfer la FC Zalau

La gruparea de sub Meses a ajuns si fostul international de juniori – Gabriel Coti, cel care la 19 ani are o vasta experienta în Liga a III-a, unde a jucat pentru Gloria Bistrita si Unirea Jucu


În aceasta vara, conducerea de la FC Zalau s-a miscat intens pe piata de transferuri si a reusit câteva achizitii importante. În mod special, oficialii au dorit sa aduca la Zalau, jucatori tineri, cu calitati, care în viitorul apropiat sa faca pasul spre ligile superioare, dar totodata sa aduca si un plus financiar la club.

Cautarile au fost intense, dar presedintele Ioan Morar si în special directorul executiv Gabriel Magdas au reusit sa aduca la Zalau pâna în prezent 8 jucatori! 
Ultimul care s-a alaturat echipei este Gabriel Coti, un jucator tânar de 19 ani, care a cochetat si cu lotul national al României U 18, pentru care a evoluat în câteva partide.
Bistritean de origine, Gabriel Coti a fost unul dintre cei mai buni jucatori la grupa de juniori A de la Gloria Bistrita. A debutat în Liga a III-a la formatia bistiteana, iar în sezonul trecut a jucat la Unirea Jucu, echipa de la care s-a transferat în aceasta vara la FC Zalau. stop_coloana
Transferul sau a întâmpinat mici dificultati, dar jucatorul a ajuns miercuri la Zalau si de joi a intrat în programul normal al echipei. 
”Gabriel Coti este un jucator de Liga 1. Are calitati si cu siguranta ne va ajuta în acest sezon”, a spus directorul executiv Gabriel Magdas.
Sa mai spunem ca în aceasta vara, Gabriel Coti s-a pregatit si cu FC Botosani, iar pe adresa sa au sosit mai multe oferte.
Lotul celor de la FC Zalau va fi finalizat în zilele urmatoare dupa ce la echipa va mai ajunge un portar si un fundas, ambii jucatori sub 19 ani.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *