ianuarie 29, 2023

Un nou scandal la casa de schimb

Comisionul de 16% perceput de catre o casa de schimb valutar la cumpararea de valuta a fost samanta unui scandal ce a izbucnit marti, 3 martie, in plina zona centrala a municipiului Zalau. Potrivit unui comunicat de presa al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj, deplasandu-se la fata locului, agentii de siguranta publica au gasit un cetatean care reclama ca a schimbat valuta la casa de schimb, iar dupa incheierea tranzactiei a sesizat ca suma in lei primita era cu 6.000 de lei (60 milioane de lei vechi) mai mica decat valoarea pe care o calculase el.
Reclamantul semnase, in prealabil, un contract prin care era instiitat ca respectiva casa de schimb percepe un comision de 16% la cumpararea de valuta. Dupa aplanarea conflictului, in timp ce agentii de siguranta publica paraseau locul producerii evenimentului, cetateanul pagubit l-a agresat fizic pe un angajat al casei de schimb valutar. “La Politia Municipiului Zalau au fost depuse doua plangeri: una, de catre angajatul casei de schimb, pentru lovire, iar cealalta, de catre persoana care a vandut valuta, pentru inselaciune”, se mai precizeaza in comunicatul IPJ Salaj.
Reamintim ca peste 50 de salajeni au facut reclamatii la Oficiul pentru Protectia Consumatorului dupa ce li s-a perceput 16% cand au vandut valuta la aceeasi casa de schimb din Zalau.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut