Record al cazurilor noi de coronavirus: 777 in ultimele 24 de ore


Un nou record al cazurilor de coronavirus a fost inregistrat in ultimele 24 de ore. Un numar de 777 de persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, iar Romania a ajuns la 35.003 de cazuri de persoane confirmate cu noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.189 au fost declarate vindecate si externate, iar 261 de pacienti sunt internati pe sectiile de terapie intensiva, fata de 248 de persoane cate erau internate cu o zi inainte.

In judetul Salaj, nu a fost inregistrat niciun caz nou de coronavirus, astfel numarul cazurilor ramane la 124. Astazi, 16 iulie, în Salaj situatia epidemiologica este urmatoarea: in momentul de fata, nu mai exista persoane în carantina institutionalizata.

Au fost inregistrate 124 de cazuri confirmate cu COVID-19 de la începutul epidemiei din care: 102 persoane externate, 6 persoane internate, 1 persoana este internata la ATI, iar 16 salajeni au decedat.

Autoritatile fac apel, în continuare, catre cetateni sa dea dovada de responsabilitate, sa respecte normele de conduita sanitara si distantare interpersonala, precum si reglementarile în vigoare impuse în vederea prevenirii si limitarii extinderii infectiilor cu virusul SARS-CoV-2.

About Author

One Reply to “Record al cazurilor noi de coronavirus: 777 in ultimele 24 de ore”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *