Un nou protest împotriva restricțiilor la Zalău

11
5829

Aproximativ o sută de persoane protestează la această oră la Zalău împotriva restricțiilor impuse de autorități. Însoțiți de forțele de ordine, protestatarii au mărșăluit de-a lungul Bulevardului Mihai Viteazul, scandând „Liberate!” și „Arafat nu uita, asta nu e țara ta!”.

Culmea, deși protestează împotriva măsurilor anti-COVID impuse de autorități, o parte dintre participanți se tem totuși de boala despre care spun că e „doar o răceală” și au ales să poate masca de protecție.

Alții, mai nonconformiști, preferă să își asume riscul de a se îmbolnăvi sau de a-i îmbolnăvi pe cei din preajma lor.

Am adăuga doar că nu numai coronavirusul ucide. La fel pot face și inconștiența, ignoranța sau informarea din surse neoficiale.

11 COMENTARII

  1. Amu 40 de minute am trecut pa acolo. Hai Mami i, ci 9 țigănești si ceva tinerei, mai multi erau gura casca.
    Sper ca maine ne spuneti cate amenzi o dat jandarmii.

    • Nu sa dat nici o amenda. Și pt ce sa se dea? Un protest pașnic și atât. Dacă vouă va convine sa stați în case și va e asa draga nu aveți decât. Fiecare face ceea ce vrea deoarece ce sa vezi e democrație nu comunism sau orice alceva…. ✌️. Majoritatea oamenilor care au fost la proteste au fost vaccinați și purtau masca. Fricosilor și nepăsatorilor le place sa fie comozi și sa aștepte minuni de la acest guvern îndoielnic în deciziile luate de un an de zile. Cazuri multe din pix. Dacă 1200 de oameni la ati la nivel național sunt mulți pt 19 milioane de oameni e rău virusul asta ce sa zic. 🤦‍♂️ Dar de cei care sau vindecat de ce nu zic nr. lor în permanenta și doar ceea ce este negativ? Cu televizorul ei prostesc poporul.

  2. De ce dati stiri eronate?eu nu am auzit pe nimeni spunand ca covid-19 e o simpla raceala,iar acest protest e pentru a atrage atentia autoritatilor de faptul ca economia Romanie se duce in jos si se incalca derpturile la libera circulatie,sa inchis scolile cea ce nu da dreptul la copii la invatamant,scoala online e egala cu 0.Sa saturat Romani de minciunile pe care ni-le plaseaza cei de la guvernare si care fura toata tara.

  3. Trebuie sa reacționăm într-un fel! Eu nu contest virusul , el chiar există. Eu personal l-am avut , dar se super exagerează . O persoana din familia mea la avut ,fiind cu boli cronice si o vârstă înaintată a refuzat internarea și tratamentul . Acum este bine , a trecut prin boala cu greu dar a trecut .Măsurile luate sunt abuzive si nu au nici o logică , ziua ieși pe unde vrei dar seara te ataca covidul pe străzi. Covidul un fel de vampir in ochii condicătorilor noștri🤣🤣

  4. Ce nu inteleg luptătorii ăstia de libertate…este că…acum nu e vorba de ceea ce cred ei ! Acum e vorba de binele si securitatea intregii societati. Nu inteleg de ce cred ei ca ar interesa pe cineva parerea lor atunci cind mor oameni !
    Din pacate…inteleg de ce….!!! Aceasta este sa zicem asa…..partea urata a Democratiei !.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.