Un nou curs gratuit de puericultură la Spitalul Județean din Zalău

Spitalul Județean de Urgență Zalău invită viitorii părinți să se înscrie și să participe la cursul de Puericultură organizat de secțiile Obstetrică-Ginecologie și Neonatologie ale unității spitalicești.

Cursul începe joi, 13 octombrie, este gratuit și se desfășoară pe parcursul a opt ore, distribuite în patru săptămâni (câte o întâlnire de două ore pe săptămână). Locația de desfășurare este clubul Spitalului, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară.

La cursuri pot participa și viitorii tătici, care vor obține, la final, un atestat de puericultură, care le va permite prelungirea concediului paternal cu încă 10 zile lucrătoare.

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0745.027.525, persoană de contact Claudia Indrecan.

Cursul va cuprinde informații utile despre naștere, despre momentul oportun de prezentare la spital, despre problemele care pot apărea în timpul sarcinii, despre alimentația mamei în timpul sarcinii, sfaturi despre alăptare și despre adaptarea nou născutului la viața extrauterină, dar și informații utile despre igiena nou născutului .

”Nu este ușor să fii părinte, însă câteva sfaturi din partea specialiștilor vă vor ajuta într-una dintre cele mai frumoase, dar și mai dificile perioade din viață”, transmit organizatorii.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut