ianuarie 31, 2023

Un nou consilier local la Zalău. Anda Ciobanu a depus jurământul

Anda Maria Ciobanu este noul consilier local municipal din partea Partidului Social Democrat, după demisia lui Claudiu Bujor. Social-democrata a revenit în Consiliul Local Zalău după validarea mandatului său de către Judecătoria Zalău la începutul lunii august, în urma vacantării locului în forul legislativ al municipiului. Anda Ciobanu va face parte din Comisia pentru sănătate, cultură, învăţământ, muncă, protecţie socială şi sport, în cadrul căreia va deține calitatea de președinte de comisie.

”Ţinând cont de faptul că domnul Bujor Claudiu Vasile a făcut parte din cadrul Comisiei pentru sănătate, cultură, învăţământ, muncă, protecţie social şi sport, se impune înlocuirea acestuia cu doamna Ciobanu Anda- Maria”, se arată în proiectul de hotărâre supus la vot în cadrul ședinței de îndată a Consiliului Locala Zalău, în debutul căreia noul consilier a depus jurământul.

Primul mandat de consilier local al Andei Ciobanu a fost exercitat în perioada 2016-2020, fiind desemnată pe un loc eligibil în CL Zalău din partea organizației de Tineret a PSD.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut