O autospecială a Poliției a fost implicată într-un accident în București. Doi polițiști și alte două persoane au ajuns la spital. Evenimentul vine la câteva zile după ce, un BMW al poliției, recent primit în dotare, s-a făcut praf în Cluj.

Potrivit polițiștilor, miercuri, în jurul orei 02:30, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția Șos Panduri/Calea 13 Septembrie. În accident au fost implicate o autospecială de poliție și un autovehicul.

„Din informațiile preliminare, conducătorul unei autospeciale de poliție, ce aparținea IPJ Dâmbovița, care se deplasa pe Șos. Panduri, la intersecția cu Calea 13 Septembrie, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, a intrat în coliziune cu un autovehicul, condus de un bărbat, în vârstă de 22 ani, care se deplasa pe Calea 13 Septembrie”, a anunțat Brigada Rutieră.

În urma accidentului, au suferit leziuni doi polițiști și două persoane din celălalt autovehicul. Toate victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs accidentul. (Sursa stiripesurse.ro)

Un BMW al poliției, recent primit în dotare, s-a făcut praf în Cluj. Autospeciala s-a lovit de mai multe mașini, în accident

Un BMW nou al Poliției a fost distrus, luni dimineață, într-un accident cu patru mașini pe o stradă din Cluj. Totul s-a întâmplat după ce au alt șofer ar fi făcut o manevră riscantă.

Pentru a evita impactul, agentul de poliție a tras stânga de volan izbindu-se de o altă mașină care circula pe sensul opus.

În total, în carambol au fost implicate patru mașini, printre care și autospeciala poliției primită recent în dotare.

Accidentul s-a petrecut în centrul orașului, în jurul orei 07:00. Agentul care se afla la volan ar fi încercat să evite să intre în altă mașină care i-a apărut brusc în față, de pe o bandă pe alta.

Polițistul a tras brusc stânga de volan, însă a ajuns pe contrasens, unde a fost izbit de o altă mașină care circula regulamentar. De aici a început un adevărat ping pong cu mașina de poliție.

Din impactul cu autoturismul de pe sensul opus, autospeciala a fost aruncată chiar în mașina care i-ar fi tăiat calea în primă fază și nu s-a oprit aici. BMW-ul nou nouț al Poliției Române s-a lovit, în ricoșeu, și de o altă mașină care circula regulamentar.

Toate cele patru vehicule au fost serios avariate, iar autospeciala poliției, marca BMW a ajuns pe o platfomă. Cei doi agenți de poliție au primit îngrijiri mediale la fața locului, iar unul dintre ei a ajuns la spital cu răni ușoare.

Reprezenții Inspectoratului de Poliție Cluj a primit cu aproximativ o lună în urmă trei autospeciale marca BMW. Acum, mai au doar două. Sursa: stirileprotv.ro