noiembrie 30, 2022

Un licean din Zalău, felicitat de polițiști. Acesta a găsit o sumă mare de bani și un card

Un tânăr de 17 ani din Zalău a găsit miercuri, pe strada Armoniei, suma de 3350 de euro și un card în timp ce se îndrepta la ore.

Cu simț civic și bună creștere, tânărul a mers la Poliția Municipiului Zalău unde a predat întreaga sumă de bani și cardul.

”Tânărul le-a declarat colegilor noștri că a găsit banii împrăștiați pe jos, pe strada Armoniei, din municipiul Zalău, în timp ce mergea spre școală. În urma verificărilor, polițiștii l-au identificat pe proprietarul banilor, un bărbat, de 52 de ani, din Zalău, care nici nu sesizase că își pierduse banii din buzunar.

Suma de bani și cadrul i-au fost restituite bărbatului, iar polițiștii l-au felicitat pe tânărul care a dat dovadă de un spirit civic desăvârșit”, precizează în informare Biroul de presă al IPJ Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *