Un jucator din Salaj la Volei Municipal Zalau

Dupa ce si-a asigurat serviciile jucatorilor Adrian Gontariu, Vlad Cuciureanu si belgianul Matthias Valkiers, vicecampioana României a transferat un tânar cu mari calitati


Încet-încet, lotul formatiei de la poalele Mesesului începe sa aiba contur, dupa ce în ultima perioada vicecampioana a avut la pregatiri doar trei jucatori apti!

Situatia începe sa se redreseze, astfel ca si Adrian Gontariu ar putea sa se pregateasca la parametri normali, iar Rares Balean a revenit din Serbia, acolo unde a participat cu Nationala Under 20 la Balcaniada. Mai apoi, spre a doua parte a saptamânii este asteptat si “capitanul” Léo Dall Agnol.

Pe lânga acestia, în lot a aparut înca o noutate! Este vorba despre juniorul Paul Somoi (n. 14 Iulie 1998). Originar din Zalau, jucatorul evolueaza pe postul de centru si – la doar 18 ani – masoara 200 de centimetri! El este deja considerat o mare speranta a voleiului salajean!

Legitimat la CSS Zalau, Paul Somoi s-a aflat anul trecut în lotul formatiei Volei Club Zalau, care evolueaza în liga secunda. stop_coloana În aceasta vara, el a fost transferat de vicecampioana României, iar conducerea a ajuns la un acord cu tatal jucatorului, nimeni altul decât Gabriel Somoi, cel care în ultimii ani a facut parte din staff-ul administrativ al echipei CS Volei Municipal.

Dupa ce a revenit de la mare, acolo unde a efectuat un cantonament cu CSS Zalau, Paul Somoi a început sa se pregateasca sub comanda antrenorului Marian Constantin, iar în zilele urmatoare va semna un contract pe mai multi ani.

Sa spunem ca, cel putin deocamdata, el va juca cu dubla legitimare, urmând sa evolueze si cu echipa CSS Zalau, în Campionatul National de juniori.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *