Un fotbalist de la CFR Cluj ar putea evolua la FC Zalau

Gruparea de la poalele Mesesului testeaza în aceste zile un fotbalist care a evoluat în Liga I


FC Zalau vrea sa stearga imaginea urâta din sezonul trecut, iar pentru aceasta conducerea lucreaza de zor pentru campania de achizitii. La poalele Mesesului au ajuns deja câtiva jucatori de valoare, iar lista ramâne deschisa.

Astfel, la începutul acestei saptamâni, sub comanda lui Costica Olariu a ajuns si Ionut Tîrlea (n. 12 Mai 1995), un fotbalist care a învatat ABC-ul „sportului rege” la CFR Cluj. Originar din Cluj-Napoca, el a participat cu gruparea din Gruia în Campionatele Nationale de juniori republicani, însa a fost convocat si la echipa mare, respirând aerul tare din Liga I.
Sigur, era foarte greu ca tânarul sa se impuna la CFR Cluj, astfel ca Târlea s-a transferat la formatii din esaloanele inferioare, acolo unde poate juca meci de meci. În aceste conditii, fundasul stânga a îmbracat tricoul formatiilor CSM Sighetu Marmatiei si Sanatatea Cluj, colege de serie cu FC Zalau în Seria 5 din Liga a III-a.
Acum, el se pregateste cot la cot cu Raul Stanciu si compania, iar miercuri stop_coloana va fi folosit în amicalul cu Fotbal Club Comuna Recea, programat în comuna din Maramures. Daca va fi pe placul tehnicianului Costica Olariu, fotbalistul în vârsta de 21 de ani va continua cu Zalaul.
„Dupa meciul cu Recea, ne vom decide asupra jucatorului care va acoperi postul de fundas stânga. Vom vedea daca ramânem cu Ionut Tîrlea sau cu moldoveanul Corneliu Tibuleac”, a precizat Gabriel Magdas, directorul executiv de la FC Zalau.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *