octombrie 4, 2022

Un fost pădurar din Sălaj dat in urmărire generală a fost prins in Maramureș

Ștefan Revnic din Aluniș, comuna Benesat, urmărit la nivel național pentru că s-a sustras de la executarea unei pedepse cu închisoare, a fost depistat și reținut de polițiștii maramureșeni. Lucrărori din cadrul Inspectoratului de Poliția Județean Maramureș acționează zilnic pentru depistarea persoanelor date în urmărire, pe numele cărora sunt emise mandate de arestare sau de executare a unor pedepse private de libertate, precum și pentru depistarea persoanelor dispărute.

Marți, în urma investigatiilor efectuate, polițiștii biroului Urmăriri l-au depistat pe sălăjeanul Revnic Ștefan, în vârstă de 41 de ani, din satul Aluniș, comuna Benesat. A fost identificat de polițiști în jurul orei 13.00, pe raza municipiului Baia Mare.
Revnic Ștefan nu este căsătorit și nu are copii. stop_coloana A fost pădurar și a avut numeroase procese cu Ocolul Silvic din Cehu Silvaniei. La finalul unui proces, Judecătoria din Zalău l-a condamnat la trei ani și o lună de închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunilor de instigare la tăiere ilegală de arbori, delapidare, fals intelectual și uz de fals.
Fostul pădurar urmează să fie încarcerat pentru a-și executa pedeapsa după gratii.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.