Un fost antrenor de fitness din Zalău își anunță sinuciderea pe TikTok. ”Iertați-mă, dar aici se termină totul!”

Un bărbat din Zalău, divorțat și tată a cinci copii, și-a anunțat pe TikTok intenția de a se sinucide. Fostul instructor de fitness în vârstă de 51 de ani a postat câte un mesaj de adio pentru fiecare dintre cei cinci copii, dar și unul pentru fosta iubită. De altfel, motivul pentru bărbatul ar vrea să-și ia viața este despărțirea de femeia alături de care își refăcuse viața după divorț. Fostul antrenor amenință că va urca pe un bloc, se va stropi cu benzină și își va da foc.

De atunci, a postat mai multe înregistrări cu mesaje pentru fiecare dintre cei cinci copii pe care-i are cu fosta soție, dar și unul pentru femeia alături de care a trăit recent o poveste de dragoste, dar care s-a încheiat. Faptul că iubita lui i-a refuzat cererea în căsătorie, iar ulterior s-au și despărțit l-ar fi afectat atât de mult, încât ar fi hotărât să-și pună capăt zilelor. La această dezamăgire pe plan sentimental s-au adăugat și neajunsurile financiare.

”Cu mare regret vă anunț că, în acest moment, voi pleca spre acea destinație unde mă voi urca pe bloc, voi arunca benzină și voi arde. Vă mulțumesc că ați încercat să mă opriți! Iertați-mă, dar aici se termină totul! Rămas bun, oameni cu suflet bun! Iartă-mă, Tată Ceresc, pentru ceea ce voi face!”, este un alt mesaj distribuit pe TikTok, fiind însoțit de o filmare în care bărbatul are ochii în lacrimi.

Mai mult de atât, pe o altă rețea socială, și-a pus la profil o fotografie care simbolizează doliul.

Gândul a luat legătura cu F.B pentru a înțelege ce l-a determinat să aibă aceste gânduri negre, dar și pentru a-l convinge să renunțe la intențiile sale.

”Dacă mă găsește Poliția, îmi tai gâtul de față cu ei”

”Vreau să-mi iau viața din cauza acelei femei care mi-a mâncat banii și a plecat. Am iubit-o mai mult decât îmi iubesc propria viață. Nu mai am casă, am vândut tot, stau pe drumuri. Sunt al nimănui, mai rău ca un om al străzii. Acum mă îndrept spre acea destinație în care mă voi sinucide și unde voi ajunge mâine. Dacă mă găsește Poliția, îmi tai gâtul de față cu ei”, ne-a spus bărbatul, care ne-a suspectat că suntem polițiști sau psihologi sub acoperire.

În încercarea de a-i verifica povestea, Gândul a contactat-o pe fiica acestuia.

”Știu despre intențiile lui, am vorbit cu el, dar nu mă ascultă. Nu dorește să meargă la psiholog. Nu se lasă ajutat. Nu am habar cum să rezolv așa ceva. Este o situație delicată”, ne-a spus tânăra în vârstă de 20 ani, care nu știa unde se află tatăl său.

Pentru a fi sigur că planurile sinucigașe nu îi vor fi zădărnicite, bărbatul nu a vrut să spună nimănui locul pe care l-ar fi ales ca destinație finală pentru viața lui.

Informații și foto preluate de pe site-ul gândul.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *