septembrie 26, 2022

Un fals ‘olog’ din Salaj care cersea in Resita a fost deconspirat de politisti

Un barbat din Salaj a fost demascat la Resita, dupa ce Politia Locala l-a observat in actiune, intr-o zona aglomerata a orasului. Barbatul, care mima un handicap grav, se deplasa in carje si apela la mila oamenilor pentru un ban. 

rn

Politistii resiteni au vazut joi, 21 februarie 2019, cum o “minune” s-a intamplat in fata lor. Un cersetor “olog” s-a trezit zdravan din cap pana in picioare atunci cand oamenii legii l-au pus sa se ridice.
Politistii l-au dezbracat in strada si toata lumea a putut vedea „minunea”: cersetorul din Salaj nu era deloc olog, scrie publicatia caon.ro. Barbatul si-a legat piciorul la spate, cu gamba lipita de coapsa, iar apoi a mers la cersit.
„Resiteni, aveti grija cui intindeti o mana de ajutor! Politia Locala a identificat joi un cersetor-impostor care traieste bine profitand de bunatatea noastra. “Domnul” provine din judetul Salaj, a fost sanctionat si trimis catre localitatea de domiciliu. Imaginile vorbesc de la sine, va lasam pe dumneavoastra sa trageti concluziile”, se arata intr-un mesaj postat pe facebook de Primaria Resita.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.