Un deces și 72 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

1
933

72 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost confirmate în ultimele 24 de ore. Autoritățile au anunțat și un nou deces, numărul morților ajungând la 134 în Sălaj.

3.516 pacienți au fost declarați vindecați de la începutul pandemiei. În prezent sunt pozitive 1720 de cazuri, din care 172 de persoane sunt spitalizate, iar 1.548 de sălăjeni cu test pozitiv se află la domiciliu, izolați, monitorizați de medicul de familie. 2.605 persoane se află în carantină la domiciliu.

Rata de infectare la nivelul județului a coborât la 3,85 la mia de locuitori (Crişeni 8,22; Zalău 6,22; Cehu Silvaniei 5,39; Jibou 4,52).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.