Un dascăl sălăjean din doi a ales să se vaccineze anti-covid

Din totalul de 3.597 de angajați titulari în învățământul preuniversitar de stat existenți la nivelul județului Sălaj, 1.782 persoane au parcurs schema completă de vaccinare (1.276 cadre didactice și 506 personal didactic auxiliar și nedidactic), potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean. 29 angajați (17 cadre didactice și 12 personal didactic auxiliar și nedidactic) s-au vaccinat până în prezent cu prima doză.

Procentual, raportat la numărul total de angajați titulari, în Sălaj se înregistrează o rată de vaccinare de 50,34%. Raportat la numărul cadrelor didactice, rata de vaccinare este de 50 %.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.