Un dascăl sălăjean din doi a ales să se vaccineze anti-covid

0
298

Din totalul de 3.597 de angajați titulari în învățământul preuniversitar de stat existenți la nivelul județului Sălaj, 1.782 persoane au parcurs schema completă de vaccinare (1.276 cadre didactice și 506 personal didactic auxiliar și nedidactic), potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean. 29 angajați (17 cadre didactice și 12 personal didactic auxiliar și nedidactic) s-au vaccinat până în prezent cu prima doză.

Procentual, raportat la numărul total de angajați titulari, în Sălaj se înregistrează o rată de vaccinare de 50,34%. Raportat la numărul cadrelor didactice, rata de vaccinare este de 50 %.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.