Un copil de un an a baut benzina

0
12

Panica mare ieri intr-o familie de tigani din satul Buciumi. Cel mai mic membru al familiei Lingurar, in varsta de numai un an, a fost lasat nesupravegheat de catre parinti si a baut benzina. Speriat, tatal copilului a sunat la Ambulanta, iar la fata locului s-a deplasat un echipaj medical. Medicul de pe Salvare a constatat ca benzina bauta de copil nu a fost in cantitate mare si probabil acesta nu a ingurgitat-o, fiind intr-o stare buna. Avand in vedere varsta frageda a pacientului, medicul a decis transportarea copilului la Spitalul din Zalau, unde s-a descoperit ca sufera si de o viroza respiratorie, motiv pentru care a fost internat la sectia de Pediatrie, potrivit unor surse medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.