Inca un deces de coronavirus raportat in Salaj

Surse neoficiale spun ca femeia era din Zalau si lucra la Complexul de Servicii Sociale din municipiu.

Un deces si un nou caz de coronavirus au fost raportate azi, la ora 13.00, in Salaj. Potrivit informatiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategica, in judetul Salaj se inregistreaza in acest moment 124 de cazuri. 102 persoane au fost externate, 6 persoane sunt in prezent spitalizate, iar 16 salajeni au decedat.

Ultima victima este o femeie de 54 de ani. Aceasta a fost confirmata pozitiv in data de 26 iunie si a decedat in 14 iulie. Aceasta suferea si de alte boli: hipertensiune arteriala, diabet zaharat tip II, astm bronsic, obezitate.

Surse neoficiale spun ca femeia era din Zalau si lucra la Complexul de Servicii Sociale din municipiu.

Pana ieri, 15 iulie, pe teritoriul Romaniei au fost confirmate 34.226 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 24.155 au fost externate (22.049 de pacienti vindecati si 2.106 de pacienti asimptomatici, externati la 10 zile dupa depistare).

Autoritatile fac apel, in continuare, ca cetatenii sa dea dovada de responsabilitate, sa respecte normele de conduita sanitara si distantare interpersonala, precum si reglementarile in vigoare impuse in vederea prevenirii si limitarii extinderii infectiilor cu virusul SARS-CoV-2.

About Author

3 Replies to “Inca un deces de coronavirus raportat in Salaj”

  1. Oricum murea de atita boale, speriati pe oameni! Covid nu este. Aveti frica de minciuni ca Dumnezeu vede sí nu ne lasa fara plata. Vede citi bani luati pt minciuni.Masca poarte cine bolnavi OM sanatosi nu poarte sí OM destept nu crede in minciunile. Dumnezeu vede sí acuma bucurati dar in urma va fi frica. Terminati odata de prostiile altii ráman fara loc de munca pt minciunile. Dumnezeu plateste la fiecare.

  2. Eee : esti un jeg de pesedist ciumat rosu.Dauar Dumnezeu cu covid 19 in tine si familia ta ! JEG DE NEOM CE ESTI ,SLUJITOR DE A LUI SATANA.NEMERNIC IMPUTIT DE SPALAT PE CREIER !LA ATI URGENTE SA AJUNGI CU TOTI IMPUTITII CA TINE CARE NU CRED IN PANDEMIE.

  3. Ce limba frumoasa romaneasca utilizeaza Eee! La fel este si gandirea lui! Saussure avea dreptate cand vorbea despre legatura dintre limbaj si gandire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *